Μηχανές

για ότι δεν χωράει αλλού
Απάντηση
fidipidis

Μηχανές

Δημοσίευση από fidipidis » Πέμ 25 Νοέμ 2010, 10:44

Το θέμα αυτό είναι συνέχεια αυτής της συζήτησης
niki_kar έγραψε:Ααααχχχχ, μακάρι να καβαλούσα ακόμα μηχανή............ :msn-cry:
Είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο στο travelstories.gr και ζήλεψα :)

Άμα βρεθεί κατάλληλη παρέα όμως, άνετα πάω δικάβαλο!!!

.....ακομα??? δηλαδη καβαλουσες μηχανη και το σταματησες? Αυτο ματια μου ειναι κατι που δεν κοβεται, οπως και αρκετα αλλα. Οσο για τα ταξιδια με μηχανη μονο αν ξεκινησεις ετσι χωρις προγραμμα μονο με στοχο κι αυτον οχι απολυτο, μονο τοτε θα καταλαβεις οτι "ολα ειναι δρομος"

Άβαταρ μέλους
niki_kar
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Re: Μηχανές

Δημοσίευση από niki_kar » Πέμ 25 Νοέμ 2010, 15:56

Ναι, έτσι είναι. Μου το έκοψαν όμως άλλοι, δεν ήταν δική μου απόφαση :(
Συμφωνώ μαζί σου.
Να και το μηχανάκι που είχα:

Εικόνα

fidipidis

Δημοσίευση από fidipidis » Πέμ 25 Νοέμ 2010, 18:25

........ χα ! αχ1 ειχα ενα ιδιο μαυρο, καλο παλυ καλο!!!! Ξεκινησα με μια βεσπα 50, την κρατησα, ακομα την εχω παρατημενη σε μια αποθηκη, μετα πηρα ενα χοντα 400ν. Γυρισα αρκετα την ελλαδα, το πουλησα αποφασισα μηχανες τελος....εμεινα με την βεσπα......αλλα η βεσπα δεν ειναι μηχανη οποτε πηρα ενα αχ1 μαυρο καλο μου αρεσε αλλα μου φανηκε λιγο....οποτε μια μερα ειδα ενα βμν το φ650 το δοκιμασα και αυτο ηταν!!!!! πηγα κων/πολη δυο φορες μονος η απολυτη περιπετεια!! μετα αγαπησα ενα ν στρομ 650, πολυ καλυτερο ποιο ταξιδιαρικο....ξαναπηγα κων/πολη μονος ξετρελαθηκα..... και τοτε ακουστηκε φωνη δυνατη...θα ερθω κι εγω!!!! οποτε πηγα κροατια δικαβαλο, καλοκαιρι λεω ρωμη φλορεντια, ελπιζω η φωνη να το δει πιο ψυχραιμα!!!!!

Άβαταρ μέλους
niki_kar
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από niki_kar » Πέμ 25 Νοέμ 2010, 21:19

Το vstrom φαίνεται, αλλά και λέγεται κιόλας, πως είναι πολύ ταξιδιάρικο και άνετο μηχανάκι τόσο για τον μπροστά όσο και για τον πίσω :thmbup:

Εγώ πάλι, το πρώτο, το τελευταίο, το ένα και το μοναδικό που είχα ήταν αυτό.
Στο εξωτερικό δεν βγήκα, αν και κόντεψα πάρα πολύ κοντά. Βρέθηκα για ένα τριήμερο στον Άρδα αλλά δεν είχα πάρει μαζί μου διαβατήριο. Είχα βρεθεί κατά καιρούς σε αρκετά σύνορα (Εξοχή, Δοϊράνη, Καστανιές, Δίκαια) αλλά ουδέποτε τα πέρασα. Δεν πειράζει, υγεία να 'χουμε :)

Και, ναι, η μηχανή είναι άλλη διάσταση... :yes:

Σου εύχομαι πολλά πολλά όμορφα, όρθια και ασφαλή χιλιόμετρα και η φωνή να είναι πάντα μα πάντα δυνατή και άσβηστη :flame:

Θα χαιρόμασταν αν διαβάζαμε και τις δικές σας περιπέτειες :)

Άβαταρ μέλους
pankan

Χαρίζω

Δημοσίευση από pankan » Παρ 26 Νοέμ 2010, 09:00

Μιας και η κουβέντα είναι για μηχανάκια θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χαρίζω ένα XT-600 Tenere του 1985. Το μηχανάκι έχει μπρος-πίσω white power, το πίσω με υδραυλική προφόρτιση επαναφοράς. Από τη μάνα του είχε πίσω ταμπούρο αλλά το δικό μου έχει περασμένο πίσω δισκόφρενο από το επόμενο μοντέλο (Benetton). Έχει επάνω πλαστικό τεπόζιτο Acerbis. Το μαμίσιο έχει χαθεί με τα χρόνια. Αν ψάξω θα βρω και διάφορα ανταλλάκτικά και παρελκόμενα (πχ πλαινές σχάρες κλπ). Έχει κάνει πάνω από 200.000 χλμ. και είναι ακινητοποιημένο στην αυλή τουλάχιστον 6 χρόνια. Θα προτιμούσα να το χαρίσω σε κάποιον που θα έριχνε λεφτά ή δουλειά για να το κυκλοφορήσει και πάλι στο δρόμο. Θέλει ανακατασκευή κινητήρα, έλεγχο ηλεκτρικών, λάστιχα και ποιός ξέρει τι άλλο.
Λυπάμαι να το δώσω για παλιοσίδερα κι έτσι πληρώνω κάθε χρόνο τα τέλη κυκλοφορίας.
Μένω στην Αθήνα (Φάληρο) και το μηχανάκι παραδίδεται FOB στην αυλή μου.

Άβαταρ μέλους
nkroup
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Πουλάω ή χαρίζω

Δημοσίευση από nkroup » Παρ 26 Νοέμ 2010, 13:08

Συνάδελφε Παναγιώτη, εγώ εχω μια Yahama Tenere XT600 '89 (μάλλον).
Την χρησιμοποιούσα μέχρι πέρισυ αλλά παρέδοσα προσωρινά τις πινακίδες.
Έλεγα να την πουλείσω όσο όσο, γιατί λιπάμε να την βλέπω να κάθετε.
Έχει μερικά προβλήματα, εάν ομως ενδιαφέρετε κανένας μπορεί να στείλω φωτογραφίες και λεπτομέριες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη Συζήτηση”