Καλώς σας βρήκα
Καλώς σας βρήκα
Καλώς σας βρήκα. Καλή χρονιά σε όλους . Με λένε Κώστα και είμαι ραδιοερασιτέχνης με Callsign SV3GLI με τόπο κατοικίας την Τρίπολη.
Ασχολούμαι με την Ορειβασία – Αναρρίχηση αρκετά χρόνια και έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα!
Τώρα ασχολούμαι με το summits on the air –sota .
Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές από τις διαδρομές του Hellaspath ,αλλά δεν είχα προσέξει την ύπαρξη το φόρουμ. Το βρήκα εντελώς τυχαία με αναζήτηση στο google.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο SITE, καλές ορειβατικές διαδρομές με ασφάλεια και σύνεση.
Ασχολούμαι με την Ορειβασία – Αναρρίχηση αρκετά χρόνια και έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα!
Τώρα ασχολούμαι με το summits on the air –sota .
Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές από τις διαδρομές του Hellaspath ,αλλά δεν είχα προσέξει την ύπαρξη το φόρουμ. Το βρήκα εντελώς τυχαία με αναζήτηση στο google.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο SITE, καλές ορειβατικές διαδρομές με ασφάλεια και σύνεση.
- thanasis daskaloudis
- Επικοινωνία:
Re: Καλώς σας βρήκα
Χρόνια πολλά Κώστα και καλώς ήρθες στο forum.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Καλωσόρισες.
Να βάλεις και καμμιά διαδρομή στα βουνά της Πελοποννήσου, γιατί αυτό το "Πελοπόννησος : Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις", βγάζει μάτια. Που είναι ο Ταύγετος, ο Πάρνωνας, το Μαίναλο, ο Ερύμανθος, η Ζήρεια, ο Χελμός, κλπ κλπ κλπ. Ένα βουνό είναι όλη η Πελοπόννησος!
Δε ντρέπεστε βρε Πελοποννήσιοι; Οι Μακεδόνες έφτασαν τις 34 δημοσιεύσεις.
Να βάλεις και καμμιά διαδρομή στα βουνά της Πελοποννήσου, γιατί αυτό το "Πελοπόννησος : Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις", βγάζει μάτια. Που είναι ο Ταύγετος, ο Πάρνωνας, το Μαίναλο, ο Ερύμανθος, η Ζήρεια, ο Χελμός, κλπ κλπ κλπ. Ένα βουνό είναι όλη η Πελοπόννησος!
Δε ντρέπεστε βρε Πελοποννήσιοι; Οι Μακεδόνες έφτασαν τις 34 δημοσιεύσεις.
καλώς μας ήρθες Κώστα, καλές αναβάσεις εύχομαι...έχουμε και άλλους amateur στο φόρουμ, πρέπει κάποια στιγμη να μας κάνουν ένα σεμινάριο για την χρήση ασυρμάτων στο βουνό.... 
και να δούμε και κανένα Ταύγετο ρε παιδιά...

και να δούμε και κανένα Ταύγετο ρε παιδιά...

το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
- niki_kar
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Καλωσήλθες SV3GLI!
Σας ευχαριστώ όλους. Τώρα που σας βρήκα θα έρθουν σύντομα και οι δημοσιεύσεις για διαδρομές στην Πελοπόννησο. Καλή συνέχεια.
Κώστα, (χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος) πως τράκαρες το φόρουμ στο google ?? έψαχνες κάποια διαδρομή μήπως ???
το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
αν βάλεις στο γοογλε "φόρουμ για την ορειβασία" σου φέρνει πρώτο αποτέλεσμα το hellaspathnektaman έγραψε:Κώστα, (χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος) πως τράκαρες το φόρουμ στο google ?? έψαχνες κάποια διαδρομή μήπως ???
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είχα βάλει κάτι σχετικό με ορειβασία και με έβγαλε στο φόρουμ, όπως τόνισα πιο πριν είχα μπει στην σελίδα σας για κάποιες διαδρομές αλλά δεν παρατήρησα το φόρουμ, πήγα κατευθείαν στην διαδρομή που με ενδιέφερε. Με την ευκαιρία που δίνεται το έβαλα και Link στο Blog που διατηρώ και σε λίγες μέρες θα μπει και στο site που έχω, ώστε να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό της ορειβασίας.nektaman έγραψε:Κώστα, (χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος) πως τράκαρες το φόρουμ στο google ?? έψαχνες κάποια διαδρομή μήπως ???