Δηλώνω ΠΑΡΩΝ
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ
Επισκέπτης απο παλιά και μέλος τελευταία,εξεπλάγην κι εγώ απο τη διακοπή του ''ορειβασία''.Αφενός προσπαθώ να καταλάβω,αφετέρου πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του διαχειρίστη.Αυτό βέβαια που αφήνει μια πικρία σε πολλούς είναι η γρήγορη εκτέλεση της απόφασης αυτής.Πόσοι άραγε αναρωτιέμαι δεν θα είναι αυτοι που επανειλημμένα θα προσπαθούν να μπουν στο φόρουμ και θα ξεγελιούνται απο το μύνημα που προβάλεται.Εν πάση περιπτώσει,δηλώνω παρών στο νέο στέκι και γρήγορα να συγκεντρώθουν και οι υπόλοιποι βουνίσιοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loui την Πέμ 04 Οκτ 2012, 08:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
¨ζήσε αυτό που είσαι¨
Re: Δηλώνω ΠΑΡΟΝ
μπράβο παληκάρι μου, διάδοσέ το, πάντα ψηλα, απ όποιο στέκι...loui έγραψε:Επισκέπτης απο παλιά και μέλος τελευταία,εξεπλάγην κι εγώ απο τη διακοπή του ''ορειβασία''.Αφενός προσπαθώ να καταλάβω,αφετέρου πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του διαχειρίστη.Αυτό βέβαια που αφήνει μια πικρία σε πολλούς είναι η γρήγορη εκτέλεση της απόφασης αυτής.Πόσοι άραγε αναρωτιέμαι δεν θα είναι αυτοι που επανειλημμένα θα προσπαθούν να μπουν στο φόρουμ και θα ξεγελιούνται απο το μύνημα που προβάλεται.Εν πάση περιπτώσει,δηλώνω παρόν στο νέο στέκι και γρήγορα να συγκεντρώθουν και οι υπόλοιποι βουνίσιοι.
Re: Δηλώνω ΠΑΡΟΝ
μαζευόμαστε σιγά σιγά, ερχονται και κακοκαιρίες...αιντε να δούν λίγο βουνό τα μάτια μας.... 

το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
-
Re: Δηλώνω ΠΑΡΩΝ
Δηλωνω κι εγω ΠΑΡΟΝ κι ...αξουριστος
που λεγαμε κι οι παλιοι!!
Χαιρετω ολη τη νεα παρεα, αλλα και τη ...μεταγραφηθεισα εκ του γειτονικου φορουμ θυμα της κρισης!
Οι πιο παλιοι βοηθατε κι εμας τα στραβαδια στη νεα ..πλοηγηση!!! :wink1:

Χαιρετω ολη τη νεα παρεα, αλλα και τη ...μεταγραφηθεισα εκ του γειτονικου φορουμ θυμα της κρισης!
Οι πιο παλιοι βοηθατε κι εμας τα στραβαδια στη νεα ..πλοηγηση!!! :wink1:
Καλημέρα κι από μένα.
Θα τα λέμε από εδώ πλέον
Φιλικά
Κώστας
Θα τα λέμε από εδώ πλέον
Φιλικά
Κώστας
-
Καλώς σας βρήκαμε 

-
Βρυκολάκιασα λοιπόν κι εγώ!
Αφού το ασώματο άρβυλό μου περιπλανήθηκε αρκετά σε ομιχλιασμένες κορφές για να αποδεχθεί το σοκ, αναπαύθηκε στη νέα και ελπίζω πιστότερη αγκαλιά.
Καλό αντάμωμα.
Δημήτρης.
Αφού το ασώματο άρβυλό μου περιπλανήθηκε αρκετά σε ομιχλιασμένες κορφές για να αποδεχθεί το σοκ, αναπαύθηκε στη νέα και ελπίζω πιστότερη αγκαλιά.
Καλό αντάμωμα.
Δημήτρης.
Το βασιλικό παιδιά, το βασιλικό....
να'μαι κι εγώ.
να'μαι κι εγώ.
Όλο.γνωστά.ονόματα.
Το πάμε από την αρχή και καλύτερα;;;;
Θα δείξει...
Αυτό που εγώ θα επιδιώξω και περιμένω από την εγγραφή μου είναι η περισσότερη εγκυρότητα και η ποιότητα. Το site άλλωστε ήταν και είναι για εμένα πηγή άντλησης και νοιώθω ασφαλής κάθε φορά.
Ελπίζω να καταρτιστώ και περισσότερο για να συμβάλλω!
Όπως και να έχει, εύκολα ή δύσκολα...ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!!
Για όσους έχει κάποια σημασία αυτό...ήμουνα ο AgiProp στο oreibasia.gr!
Αυτό που εγώ θα επιδιώξω και περιμένω από την εγγραφή μου είναι η περισσότερη εγκυρότητα και η ποιότητα. Το site άλλωστε ήταν και είναι για εμένα πηγή άντλησης και νοιώθω ασφαλής κάθε φορά.
Ελπίζω να καταρτιστώ και περισσότερο για να συμβάλλω!
Όπως και να έχει, εύκολα ή δύσκολα...ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!!
Για όσους έχει κάποια σημασία αυτό...ήμουνα ο AgiProp στο oreibasia.gr!
Αυτοφυή Φυτά της Ελλάδας!
http://nativeplantsofgreece.blogspot.gr/
http://nativeplantsofgreece.blogspot.gr/
-
Τα γκαζακια Αντωνη, τα γκαζακιαααα χαχχαχααχαkyro έγραψε:Το βασιλικό παιδιά, το βασιλικό....
να'μαι κι εγώ.