Να μπω κι εγώ;
Να μπω κι εγώ;
Αφού πήρα πληροφορίες για την διαδρομή που ήθελα, είπα να μην είμαι αχάριστος και τουλάχιστον ούτε μία εγγραφή δεν κάνω, τουλάχιστον να μοιραστώ όσες πληροφορίες έχω με κάποιους που σκοπεύουν να κάνουν την ίδια διαδρομή.
Καλησπέρα λοιπόν.
Χθες γύρισα και έκανα την διαδρομή Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας - Σκήτη Αγίας Άννας - Ι.Μ. Διονυσίου.
Καλησπέρα λοιπόν.
Χθες γύρισα και έκανα την διαδρομή Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας - Σκήτη Αγίας Άννας - Ι.Μ. Διονυσίου.
- thanasis daskaloudis
- Επικοινωνία:
Re: Να μπω κι εγώ;
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε και κάτι από την διαδρομή, εντυπώσεις, φωτογραφίες κλπ, για να μαθαίνουμε και εμείς που δεν είμαστε κοντά.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.
- niki_kar
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Έμπα μέσα μην κρυώσεις 

Η μηχανή μου πήρε φωτιά. Έχω πολλές φωτό απλά πείτε μου που να τις ανεβάσω. Έχω βγάλει φωτογραφίες και μερικά trackpoints για να έχει μια ιδέα κάποιος που θα το επιχειρήσει.
Την διαδρομή Αγία Άννα-Διονυσίου την είχα κάνει πολλές φορές. Απλά τώρα μου φάνηκε πιο επικίνδυνη σε μερικά σημεία γιατί δεν είχε τόσο βλάστηση στα αριστερά μου και φάνηκε ότι περπατούσα στο χείλος.
Για την διαδρομή Μεγίστης Λαύρας-Αγία Άννα δεν έχω λόγια. Δυστυχώς ελλείψει χρόνου δεν πήγα από Άγιο Νείλο γιατί φοβηθήκαμε ότι θα μας έπιανε η νύχτα και κόψαμε μέσα από το Δάσος των Κρύων νερών.
Επίσης όταν φτάσαμε στον Σταυρό, δεν πήγαμε από Καρούλια και Κατουνάκια για τον προαναφερθέντα λόγο. Και ευτυχώς δηλαδή γιατί η διαδρομή διήρκεσε 7 ώρες.
Πρώτα ο θεός την άνοιξη που η μέρα μεγαλώνει θα ξαναγίνει η διαδρομή, όπως την περιγράφει ο Μαλασιώτης Σωτήρης.
Την διαδρομή Αγία Άννα-Διονυσίου την είχα κάνει πολλές φορές. Απλά τώρα μου φάνηκε πιο επικίνδυνη σε μερικά σημεία γιατί δεν είχε τόσο βλάστηση στα αριστερά μου και φάνηκε ότι περπατούσα στο χείλος.
Για την διαδρομή Μεγίστης Λαύρας-Αγία Άννα δεν έχω λόγια. Δυστυχώς ελλείψει χρόνου δεν πήγα από Άγιο Νείλο γιατί φοβηθήκαμε ότι θα μας έπιανε η νύχτα και κόψαμε μέσα από το Δάσος των Κρύων νερών.
Επίσης όταν φτάσαμε στον Σταυρό, δεν πήγαμε από Καρούλια και Κατουνάκια για τον προαναφερθέντα λόγο. Και ευτυχώς δηλαδή γιατί η διαδρομή διήρκεσε 7 ώρες.
Πρώτα ο θεός την άνοιξη που η μέρα μεγαλώνει θα ξαναγίνει η διαδρομή, όπως την περιγράφει ο Μαλασιώτης Σωτήρης.
- thanasis daskaloudis
- Επικοινωνία:
Αν θέλεις ανέβασε τες εδώ στο forum; Όταν γράφεις κάτι στο forum στην κάτω μεριά υπάρχει η Προσθήκη συνημμένου. Πατάς αναζήτηση για να διαλέξεις τη φωτογραφία που θες και μετά πατάς "Προσθήκη συνημμένου". Επαναλαμβάνεις την διαδικασία για κάθε φωτογραφία που θέλει να ανεβάσεις.Η μηχανή μου πήρε φωτιά. Έχω πολλές φωτό απλά πείτε μου που να τις ανεβάσω.
Αν το κάνεις οι συντονιστές απλά θα το μεταφέρουν στην ενότητα Μακεδονία-Άθως για να εντοπίζεται πιο εύκολα.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.
- niki_kar
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Υπάρχει ήδη η ενότητα 'Αθως' μέσα στη 'Μακεδονία', οπότε η ανάρτηση μπορεί να γίνει απευθείας εκεί.
http://www.hellaspath.gr/forum/viewforum.php?f=67
Τι μέγεθος πρέπει να έχει η κάθε φωτογραφία γιατί προσπαθώ να ανεβάσω και δεν μπορώ.niki_kar έγραψε:Υπάρχει ήδη η ενότητα 'Αθως' μέσα στη 'Μακεδονία', οπότε η ανάρτηση μπορεί να γίνει απευθείας εκεί.