Ελεύθεροι Χάρτες OSM...

Συζήτηση για την χαρτογραφία στην Ελλάδα και τα Ελληνικά βουνά
Απάντηση
makmar
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τρί 04 Φεβ 2014, 18:34
Τοποθεσία: Χαλάνδρι, Αθήνα

Ελεύθεροι Χάρτες OSM...

Δημοσίευση από makmar » Κυρ 09 Φεβ 2014, 11:38

Στις παρακάτω σελίδες μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βάλει, είτε στην GPS συσκευή του, είτε στον υπολογιστή του (μέσα στο πρόγραμμα MapSource ή BaseCamp της Garmin), τον ελεύθερο χάρτη του OpenStreetMap.

1. Στη σελίδα http://www.swpegasus.com/map_el.html η οποία ανανεώνεται κάθε μήνα με τα τελευταία δεδομένα του χάρτη, μπορείτε να κατεβάσετε τον χάρτη για μεγάλες οθόνες, μικρές οθόνες, για τον υπολογιστή και όλα αυτά είτε με Αγγλικούς χαρακτήρες είτε με Ελληνικούς. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τον χάρτη της Κύπρου. Τα χρώματα με τα οποία εμφανίζονται οι δρόμοι και τα μονοπάτια, φαίνονται στο κουμπί "εικόνες".

2. Στη σελίδα http://garmin.openstreetmap.nl/ μπορεί κάποιος να κατεβάσει όποια χώρα του κόσμου τον ενδιαφέρει με τα δεδομένα του OpenStreetMap, είτε αυτόματα επιλέγοντας το όνομα της χώρας, είτε χειροκίνητα όποιας περιοχής θέλει.

3. Στη σελίδα http://openmtbmap.org/download/odbl/#maps επίσης μπορεί κάποιος να κατεβάσει όποια χώρα θέλει με χάρτη του OSM. Η ανανέωση εδώ γίνεται κάθε 6 εβδομάδες.

Καλή συνέχεια... :)

Άβαταρ μέλους
capricorn
Δημοσιεύσεις: 302
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2012, 21:55
Τοποθεσία: θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Re: Ελεύθεροι Χάρτες OSM...

Δημοσίευση από capricorn » Δευ 10 Φεβ 2014, 07:31

Ευχαριστω πολυ χρησιμο!! :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαρτογραφία”