που είναι το μέρος
- niki_kar
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Re: που είναι το μέρος
yiannisdelta γάτε, δικό σου!
- yannisdelta
Ωραία διαδρομή! 

- Γιάννης Τζίμας
Αγαπημένο βουνό!
- Μήτρου Τάκης
Άιντε ρε "Τσουμέρκα μου περήφανα" βοηθάτε μπας και βγάλουμε άκρη.
Γερανοβούνι;
(κατά τινας Γερακοβούνι)
(κατά τινας Γερακοβούνι)
- yannisdelta
Σωστός ο Οτάνις
- yannisdelta
Είναι τόσο μικρή η φωτό που δεν διακρίνω τίποτα !!!!!
"Της μικρής foto της φταίει το λάθος κλικ"
- Παλιό κινέζικο γνωμικό (οι κινέζοι φέρονται να είχαν ανακαλύψει τα windows από το 21.312 π.Χ.)
Κάνε κλικ στο σωστό εικονίδιο (αυτό με τα τετραγωνάκια-παραθυράκια, δίπλα αριστερά στη foto)
για άμεσα στυτικά αποτελέσματα.
- Παλιό κινέζικο γνωμικό (οι κινέζοι φέρονται να είχαν ανακαλύψει τα windows από το 21.312 π.Χ.)
Κάνε κλικ στο σωστό εικονίδιο (αυτό με τα τετραγωνάκια-παραθυράκια, δίπλα αριστερά στη foto)
Νομίζω ότι βλέπουμε την κορυφή Κάτω Αρένα του Γράμου, φωτογραφημένη από το βόρειο Σμόλικα π.χ κάπου ψηλότερα από το χωριό Δροσοπηγή.
Δεν υπάρχουν επιβάτες στο ’’διαστημόπλοιο’’ που λέγεται Γη, είμαστε όλοι πλήρωμα (Marshal Mac Luhan)
Ασφαλώς είναι η Κάτω Αρένα και, επειδή μπήκες στον κόπο να προσδιορίσεις έστω γενικά και το στίγμα, έχεις ήδη κερδίσει.
Για την ακρίβεια του πράγματος, είναι η Κάτω Αρένα φωτογραφημένη από την κορυφή της Γύφτισσας,
γνωστής και ιστορικής (ποια δεν είναι εκεί πέρα; ) κορυφής της περιοχής, που βρίσκεται ΝΔ του Κάντσικου (Δροσοπηγής), απ' το οποίο απέχει, πάντως, αρκετά.
Πλήρεις συστάσεις:δεξιά της Κ. Αρένας, τα υψώματα του καστοριανού Γράμου ανατολικά της Χρυσής, πίσω, μακρυά στο βάθος, αχνοφαίνεται το Βίτσι και πιο μπροστά, δεξιότερα ακόμα, σε συνέχεια της Αρένας, τα δυτικά αντερείσματα του υψώματος Μπουχέτσι.
Σε πρώτο πλάνο δεξιά, το Β πρανές του υψώματος Ταμπούρι (αυτό καταλήγει στο Κάντσικο).
Ο φωτογράφος είχε ΒΑ μέτωπο.
Για την ακρίβεια του πράγματος, είναι η Κάτω Αρένα φωτογραφημένη από την κορυφή της Γύφτισσας,
γνωστής και ιστορικής (ποια δεν είναι εκεί πέρα; ) κορυφής της περιοχής, που βρίσκεται ΝΔ του Κάντσικου (Δροσοπηγής), απ' το οποίο απέχει, πάντως, αρκετά.
Πλήρεις συστάσεις:δεξιά της Κ. Αρένας, τα υψώματα του καστοριανού Γράμου ανατολικά της Χρυσής, πίσω, μακρυά στο βάθος, αχνοφαίνεται το Βίτσι και πιο μπροστά, δεξιότερα ακόμα, σε συνέχεια της Αρένας, τα δυτικά αντερείσματα του υψώματος Μπουχέτσι.
Σε πρώτο πλάνο δεξιά, το Β πρανές του υψώματος Ταμπούρι (αυτό καταλήγει στο Κάντσικο).
Ο φωτογράφος είχε ΒΑ μέτωπο.
- yannisdelta
Μάλλον το φωτογραφιάκι σου έχει γεράσει και δεν μεγαλώνει με τίποτα!!!!!!Οτάνις έγραψε:"Της μικρής foto της φταίει το λάθος κλικ"
Μα, πώς;yannisdelta έγραψε: Μάλλον το φωτογραφιάκι σου έχει γεράσει και δεν μεγαλώνει με τίποτα!!!!!!
Μόλις προηγουμένως, το κλίκαρα 3-4 φορές (συνεχόμενες) και αμέσως μεγεθύνθηκε.
Είσαι σίγουρος ότι εστιάζεις σωστά;
- yannisdelta
Στη δική μου εικόνα δεν υπάρχουν αυτά τα εικονίδια που δείχνεις.
Τώρα που μου έδειξες την ακριβή θέση έκανα διπλό κλικ εκεί και πράγματι πήρε μπρος η στυτική διαδικασία
Τώρα που μου έδειξες την ακριβή θέση έκανα διπλό κλικ εκεί και πράγματι πήρε μπρος η στυτική διαδικασία

- Μήτρου Τάκης
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.yannisdelta έγραψε:Στη δική μου εικόνα δεν υπάρχουν αυτά τα εικονίδια που δείχνεις.

- Γιάννης Τζίμας
Καλά περνάμε μου φαίνεται, το διασκεδάζουμε σ' αυτό το forum!
Υ.Γ. Συγγνώμη που το παρατραβάω λίγο εκτός thread.
Η Γνώση Απελευθερώνει
Το εικονίδιο εμφανίζεται σε εικόνες που είναι εκτός hellaspathyannisdelta έγραψε:Στη δική μου εικόνα δεν υπάρχουν αυτά τα εικονίδια που δείχνεις.

Uploaded with ImageShack.us
Λοιπον έβαλα φωτογραφία από μια ωραία φθινοπωρινή ανάβαση.Σε ποιο βουνό είμαστε και ποια είναι η κορυφή που βλέπουμε στο βάθος;
Δεν υπάρχουν επιβάτες στο ’’διαστημόπλοιο’’ που λέγεται Γη, είμαστε όλοι πλήρωμα (Marshal Mac Luhan)
Θα παίξω Δίρφυ, διπλό που έχει απόδοση 17,43
(αν και το βράχινο μέτωπο της κορυφής της είναι σαφώς πλατύτερο απ' το εικονιζόμενο στη φωτό).
Έτσι, από έμπνευση.
Κάτι μου λέν αυτά τα βράχια.
(αν και το βράχινο μέτωπο της κορυφής της είναι σαφώς πλατύτερο απ' το εικονιζόμενο στη φωτό).
Έτσι, από έμπνευση.
Κάτι μου λέν αυτά τα βράχια.