που είναι το μέρος
Re: που είναι το μέρος
Σαν να λέμε είναι ο Κοκκινιάς από τον Κόρακα ή από κάποια άλλη γωνία;
Αυτοφυή Φυτά της Ελλάδας!
http://nativeplantsofgreece.blogspot.gr/
http://nativeplantsofgreece.blogspot.gr/
- yannisdelta
Ούτε ο Κοκκινιάς, αλλά είσαι πολύ κοντά. 

- yannisdelta
Τι γίνεται ρε παιδιά; Είπαμε πολύ κοντά στο Κοκκινιά, η πιο άγρια κορυφή της νότιας κορυφογραμμής των Βαρδουσίων !!!
Θα περιμένω ως αύριο το απόγευμα.
Θα περιμένω ως αύριο το απόγευμα.
Όρνιο
- yannisdelta
άντε επιτέλους, συνεχίζει ο Παναγιώτης
Εγώ είμαι των εύκολων.
Ονομαστή κορφή που δεν μπερδεύεται με τίποτα. Βγάζει μάτια για όποιον έχει βρεθεί στη περιοχή, φαίνεται και ότι κάπου είμαι.
Όποιος το βρει με τη πρώτη ας αφήσει και μια ευκαιρία για κανέναν άλλο.

Ονομαστή κορφή που δεν μπερδεύεται με τίποτα. Βγάζει μάτια για όποιον έχει βρεθεί στη περιοχή, φαίνεται και ότι κάπου είμαι.
Όποιος το βρει με τη πρώτη ας αφήσει και μια ευκαιρία για κανέναν άλλο.

Έλαβα ήδη με πμ την πρώτη σωστή απάντηση από τον Νίκο nkroup.
Θα περιμένω μέχρι το βράδυ μπας και βρεθεί κανείς που δεν είναι "συνήθης ύποπτος" αλλιώς ...
Μετά το μεσημέρι θα δώσω κι άλλη βοήθεια.
Θα περιμένω μέχρι το βράδυ μπας και βρεθεί κανείς που δεν είναι "συνήθης ύποπτος" αλλιώς ...
Μετά το μεσημέρι θα δώσω κι άλλη βοήθεια.
μήπως είσαι στο καταφυγιο καλλέργη και έχεις πλάτη τον Γκίγκιλο ???
το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσουμε το Νίκο που έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους να συμμετέχουν αποφεύγωντας να απαντήσει άμεσα. Είμαι σίγουρος ότι κι άλλοι συνήθεις ύποπτοι ήξεραν την απάντηση. Ελπίζω να μη χάλασα το παιχνίδι με τη προτροπή μου για αυτοσυγκράτηση. Εθελοντική ήταν εξάλλου.
Πράγματι λιάζομαι στη βεράντα του "Καλλέργη" και έχω στη πλάτη μου τις ορθοπλαγιές του Γκίγκιλου που κατηφορίζουν στη Σαμαριά.
Ο Γκίγκιλος είναι ή ευκολότερα προσβάσιμη κορυφή των Λευκών Ορέων και γιʼ αυτό έχει τις περισσότερες επισκέψεις. Το υψόμετρό του σύμφωνα με τους Κρητικούς είναι 2080 ή 2081 ή 2100 μ. Σύμφωνα με το χάρτη της ΓΥΣ, το GPS και το Google Earth, είναι 1870 ή 1975 ή 1963 μ. Διαλέγετε και παίρνετε.
Συνεχίζει το κοπέλι απ' τα Χανιά.
Πράγματι λιάζομαι στη βεράντα του "Καλλέργη" και έχω στη πλάτη μου τις ορθοπλαγιές του Γκίγκιλου που κατηφορίζουν στη Σαμαριά.
Ο Γκίγκιλος είναι ή ευκολότερα προσβάσιμη κορυφή των Λευκών Ορέων και γιʼ αυτό έχει τις περισσότερες επισκέψεις. Το υψόμετρό του σύμφωνα με τους Κρητικούς είναι 2080 ή 2081 ή 2100 μ. Σύμφωνα με το χάρτη της ΓΥΣ, το GPS και το Google Earth, είναι 1870 ή 1975 ή 1963 μ. Διαλέγετε και παίρνετε.
Συνεχίζει το κοπέλι απ' τα Χανιά.
Δυσκολάκι τώρα, θα δώσω βοήθεια το βράδυ εαν χρειαστεί....
στο νομό Χανίων, χαμηλή κορυφή, μακρυά απο τα Λευκά Ορη, την έχουν δει εκατομύρια μάτια μέσα απο την μεγάλη οθόνη...
στο νομό Χανίων, χαμηλή κορυφή, μακρυά απο τα Λευκά Ορη, την έχουν δει εκατομύρια μάτια μέσα απο την μεγάλη οθόνη...
Η θεία μου η χίππισα;
Είσαι στην παραλία δυτικά του Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων και φωτογραφίζεις το βουνό στα ΒΑ του Σταυρού το οποίο έχει 320-350μ. υψόμετρο.
Δεν υπάρχουν επιβάτες στο ’’διαστημόπλοιο’’ που λέγεται Γη, είμαστε όλοι πλήρωμα (Marshal Mac Luhan)
σωστός ο παίχτης,
μου άρεσε που΄το είχα για δύσκολο, η κορυφή ονομάζεται " Βάρδιες " με υψόμετρο μόνο 340 μ απο το λατινικό vardia που σημαίνει βουνό αν δεν κάνω λάθος.
Οσο για την ταινία που κομμάτι της γυρίστηκε στις παρυφές του βουνού είναι Zorbas the Greek του Μιχάλη Κακογιάννη με τον Αντονυ Κουίν στον ρόλο που τον ανέδειξε.
Συνεχίζει ο Υψολάγνος...

Οσο για την ταινία που κομμάτι της γυρίστηκε στις παρυφές του βουνού είναι Zorbas the Greek του Μιχάλη Κακογιάννη με τον Αντονυ Κουίν στον ρόλο που τον ανέδειξε.
Συνεχίζει ο Υψολάγνος...

Uploaded with ImageShack.us
Ποιά είναι η κορυφή που βλέπουμε στη φωτογραφία;Είναι μια από τις ψηλές κορυφές της Ελλάδας φωτογραφημένη από ασυνήθιστη οπτική γωνία.
Δεν υπάρχουν επιβάτες στο ’’διαστημόπλοιο’’ που λέγεται Γη, είμαστε όλοι πλήρωμα (Marshal Mac Luhan)
- yannisdelta
Κάτι από Κρήτη μου μυρίζει πάλι
Οχι καμία σχέση με Κρήτη
Πλατυβούνα;
- Γιάννης Τζίμας
Σμόλικας;
Άντε να πω κι εγώ Ζήρεια.
Σωστός! Στο βάθος είναι η ψηλότερη κορυφή του Σμόλικα από τη ΝΔ ράχη που οδηγεί σε αυτήν(διαδρομή εκτός μονοπατιού)Γιάννης Τζίμας έγραψε:Σμόλικας;