Σελίδα 1 από 1

May the gods ski with you

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Νοέμ 2012, 10:51
από pankan
Προβλήθηκε στις 19-11-2012 στο φεστιβαλ ορεινών ταινιών της Γκρενόμπλ η ταινία του Χρήστου Τσούτσια με τίτλο "May the gods ski with you". Η ταινία γυρίστηκε με αφορμή την επίσκεψη του γνωστού ορειβάτη-σκιέρ Davo Karnicar στον Όλυμπο. Ο Davo Karnicar είναι ο 1ος που κατέβηκε με σκι από τις "7 κορυφές".
Η ταινία του Χρήστου Τσούτσια περιγράφει τις περιπλανήσεις στον Όλυμπο του Karnicar παρέα με μια μικρή ομάδα Ελλήνων ορειβατών.
Δείτε εδώ το trailer της ταινίας http://vimeo.com/48880769#
Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο blog "little Chris adventures" η παρουσίαση της ταινίας στη Γκρενόμπλ πρέπει να ήταν από μόνη της απολαυστική, με τους συντελεστές της ταινίας να ανεβαίνουν στη σκηνή του φεστιβάλ φορώντας ...χλαμύδες.

Εικόνα

Re: May the gods ski with you

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Νοέμ 2012, 13:41
από thanasis daskaloudis
Στο trailer της ταινίας πραγματικά καταγράφονται εντυπωσιακά και πολύ όμορφα πλάνα. Αλλά με την έλλειψη ικανοποιητικής ποσότητας χιονιού που "μαστίζει" την τελευταία δεκαετία τα ελληνικά βουνά είναι πολύ δύσκολη η ανάδειξη των ελληνικών βουνών ως προορισμοί ορειβατικού σκι.

Re: May the gods ski with you

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Νοέμ 2012, 14:49
από Nikolas_A
thanasis daskaloudis έγραψε:...είναι πολύ δύσκολη η ανάδειξη των ελληνικών βουνών ως προορισμοί ορειβατικού σκι.
Σίγουρα καλύτερα από το αλπικό σκι. Το καλό με το ορειβατικό σκι είναι ότι πας εσύ στο χιόνι, δεν περιμένεις να έρθει στο ΧΚ της γειτονιάς σου...

Re: May the gods ski with you

Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Νοέμ 2012, 14:59
από Υψολάγνος
Ετσι όπως πάει ο καιρός φέτος και με την παγκόσμια θέρμανση του κλίματος που συντελείται το ορειβατικό σκι θα είναι ολο και πιο αναγκαίο προκειμένου κάποιος να χαρεί σκι έστω 2-3 μήνες το χρόνο...Γιατί αν κάποιος περιμένει σε χειμώνες στυλ 2007 ή 2010 να κάνει πολλή σκι σε χιονοδρομικά στυλ Μαίναλου,Σελι στα ιλιγγιώδη :laughing: :laughing: υψόμετρα των 1500-1800μέτρων, τότε καλά κρασιά..

Re: May the gods ski with you

Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Μαρ 2013, 10:37
από pankan
Αντιγράφω το μήνυμα του δημιουργού.

Πολλοί απο εσάς μπορεί να την είδατε, πολλοί όχι..Ήρθε η ώρα της να κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο.
Προωθήστε το link της ταινίας σε όποιον πιστεύετε οτι τον ενδιαφέρει.
Χρήστος Τσούτσιας


Από μένα πολλά συγχαρητήρια.
Ορίστε και το λινκ για την πλήρη ταινία http://vimeo.com/55136061