Το παραπάνω Παρασκευοσάββατο 9-10 Νοεμβρίου στο καταφύγιο Βάλια Κάλντα της Βοβούσας θα βάλουν καζάνι για το τσίπουρο της χρονιάς. Όσοι έχουν facebook μπορούν να δούν και εδώ.
Θα μαζευτεί κόσμος, θα είμαι κι εγώ εκεί. Ελάτε για να βρεθούμε και να γράψετε μετα και καμμιά περιγραφή. Γιατί εγώ έχω πρόθεση επιστρέφοντας να μη θυμάμαι τίποτα.
Και μη μου πουν οι διαχειριστές ότι άνοιξα τη συζήτηση σε λάθος κατηγορία. Και το τσίπουρο βουνό είναι, απλώς είναι άλλου τύπου.
Τα τσίπουρα στη Βάλια Κάλντα
- thanasis daskaloudis
- Επικοινωνία:
Re: Τα τσίπουρα στη Βάλια Κάλντα
Το προεδριλίκη μου μέσα.
Πρέπει να πάω στην ΓΣ της ΕΟΟΑ που έχει και εκλογές.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.
- yannisdelta
Θανάση τότε σίγουρα πρέπει να περάσεις πιο πριν από τη Βωβούσα για μερικά τσίπουρα, γιατί μόνο "φτιαγμένος" θα μπορείς να ακούσεις όσα λεχθούν εκεί μέσα.thanasis daskaloudis έγραψε:Το προεδριλίκη μου μέσα.Πρέπει να πάω στην ΓΣ της ΕΟΟΑ που έχει και εκλογές.
Εμείς θα είμαστε για τσίπουρα στο καταφύγιο μας στα Βαρδούσια.
Όσοι θέλουν ας περάσουν.

Τελικά δεν θα μπορέσω να είμαι στη Βοβούσα στο καζάνι. Σκοτώθηκα με τη γυναίκα μου. επιμένει ότι οι βενζίνες και τα έξοδα είναι πολλά.
Την άλλη φορά. Σε μια άλλη Ελλάδα.
Την άλλη φορά. Σε μια άλλη Ελλάδα.
- Μήτρου Τάκης
Τώρα άμα σου το πω θα αισθανθείς καλύτερα. Τα ίδια (Όμως σαν να έχουν και δίκιο). Βέβαια στον Βόρα πήγα αλλα είναι άλλη ιστορία.