Πεζοπορία Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω των σιδηρογραμμών ΟΣΕ
Πεζοπορία Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω των σιδηρογραμμών ΟΣΕ
1 απο τα 2 πράγματα που θέλω να κάνω πρίν πεθάνω είναι να περπατήσω απο την Αθήνα εώς τη Θεσσαλονίκη μέσω των σιδηρογραμμών του ΟΣΕ.
Πιστεύω το peak θα είναι στη γέφυρα του Γοργοποτάμου.
Δε ξέρω αν θα το κάνω ποτέ γιατί χρειάζονται ακόμα 2-3 καθυστερημένοι, αν ποτέ κάποιος ψάξει στο google πάντως θα του βγάλει αυτό το θέμα, υπομονή έχω.
Πιστεύω το peak θα είναι στη γέφυρα του Γοργοποτάμου.
Δε ξέρω αν θα το κάνω ποτέ γιατί χρειάζονται ακόμα 2-3 καθυστερημένοι, αν ποτέ κάποιος ψάξει στο google πάντως θα του βγάλει αυτό το θέμα, υπομονή έχω.
Re: Πεζοπορία Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω των σιδηρογραμμών ΟΣΕ
Το 2ο που θέλω να κάνω είναι να κάνω διάσχιση την Πίνδο, απο τον Παρνασσό εώς τη Βασιλίτσα.
Περιμένω pm
Περιμένω pm

αυτά τα επικά τα έκανε μιά φορά ο ahiako.. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nektaman την Τρί 06 Νοέμ 2012, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
γι αυτο το κομμάτι ψάξε να βρεις επαφή με τον alphakappa, έτσι θα μάθει κι αυτός το νέο στέκιblades έγραψε:Το 2ο που θέλω να κάνω είναι να κάνω διάσχιση την Πίνδο, απο τον Παρνασσό εώς τη Βασιλίτσα.
Περιμένω pm
Μπορει να φανει λιγο οτι κανω πλάκα με την ερωτηση μου..Ωστοσο δεν κανω...
Τι πιθανότητες υπαρχουν να φτασει καποιος θεσσαλονικη ολοκληρος, χώρις να συγκρουστει με τρενο εννοω???
Παντως μολις δίαβασμα το θέμα και μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Τι πιθανότητες υπαρχουν να φτασει καποιος θεσσαλονικη ολοκληρος, χώρις να συγκρουστει με τρενο εννοω???
Παντως μολις δίαβασμα το θέμα και μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Μια όμορφη διαδρομή είναι η σιδηροδρομική γραμμή Κορίνθου – Καλαμάτας.
Στη γραμμή δεν γίνονται δρομολόγια, οπότε δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος από διερχόμενα τραίνα, αλλά δεν θα μπορείς να συνεχίσεις με το τραίνο όταν θα θέλεις να διακόψεις την πεζοπορία.
Στη γραμμή δεν γίνονται δρομολόγια, οπότε δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος από διερχόμενα τραίνα, αλλά δεν θα μπορείς να συνεχίσεις με το τραίνο όταν θα θέλεις να διακόψεις την πεζοπορία.
Aυτά είναι σχέδια! Άντε να μαζευτούμε να τα οργανώσουμε. Εγώ το πρώτο που θέλω να κάνω είναι το 22 Πάρνηθα - Παρνασσός και μετά Πελοπόνησσος από Βορρά σε Νότο. Και έχω και άλλα στο μυαλό μου, μερικά και εντός Αττικής.
- thanasis daskaloudis
- Επικοινωνία:
Η εμπειρία μου από το περπάτημα στις σήραγγες του τραίνου στα στενά του Νέστου δεν είναι και η καλύτερη. Βέβαια και ευτυχώς, δεν μας πέτυχε το τραίνο μέσα σε τούνελ. Πέρασε όταν ήμασταν σε ένα άνοιγμα ανάμεσα σε δύο τούνελ αλλά επειδή ήμασταν δίπλα του κόντεψε με το κενό αέρος που προκαλεί να μας ρίξει κάτω. Ούτε να το φανταστώ πως θα ήταν μέσα στο τούνελ. Η ανακούφιση δε που νοιώσαμε μόλις περάσαμε και την τελευταία σήραγγα δεν λέγεται.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.
- yannisdelta
Παιδιά , πέρα από το οτι απαγορεύεται να περπατάς πάνω στις γραμμές είναι και πολύ επικίνδυνο, καθώς τα τρένα περνάνε πια σε μερικά σημεία με πολύ μεγάλες ταχύτητες. Μια φορά που έκανα το μονοπάτι των σιδηροδρομικών στην Οίτη, με πέτυχε ένας φύλακας του ΟΣΕ και με "εξανάγκασε" να βγω από τις γραμμές.
Εξάλου υπάρχουν πολλές πιο ωραίες διαδρομές για να περπατήσει κανείς.
Εξάλου υπάρχουν πολλές πιο ωραίες διαδρομές για να περπατήσει κανείς.
-
Γιώργο, εισαι εντελώς καμμένος! Ενννοείται πως είμαι μέσα για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη!! Λες να βγαίνει με ένα ζευγάρι μποτάκια, ή θα λιώσουμε παραπάνω??