Τα τσίπουρα στη Βάλια Κάλντα

στο βουνό φυσικά
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pankan

Τα τσίπουρα στη Βάλια Κάλντα

Δημοσίευση από pankan » Δευ 29 Οκτ 2012, 10:50

Το παραπάνω Παρασκευοσάββατο 9-10 Νοεμβρίου στο καταφύγιο Βάλια Κάλντα της Βοβούσας θα βάλουν καζάνι για το τσίπουρο της χρονιάς. Όσοι έχουν facebook μπορούν να δούν και εδώ.
Θα μαζευτεί κόσμος, θα είμαι κι εγώ εκεί. Ελάτε για να βρεθούμε και να γράψετε μετα και καμμιά περιγραφή. Γιατί εγώ έχω πρόθεση επιστρέφοντας να μη θυμάμαι τίποτα.
Και μη μου πουν οι διαχειριστές ότι άνοιξα τη συζήτηση σε λάθος κατηγορία. Και το τσίπουρο βουνό είναι, απλώς είναι άλλου τύπου.
Συνημμένα
IMG_1736.jpg

Άβαταρ μέλους
thanasis daskaloudis
Επικοινωνία:

Re: Τα τσίπουρα στη Βάλια Κάλντα

Δημοσίευση από thanasis daskaloudis » Δευ 29 Οκτ 2012, 11:22

Το προεδριλίκη μου μέσα. :doh: Πρέπει να πάω στην ΓΣ της ΕΟΟΑ που έχει και εκλογές.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Άβαταρ μέλους
yannisdelta

Δημοσίευση από yannisdelta » Τρί 30 Οκτ 2012, 22:04

thanasis daskaloudis έγραψε:Το προεδριλίκη μου μέσα. :doh: Πρέπει να πάω στην ΓΣ της ΕΟΟΑ που έχει και εκλογές.
Θανάση τότε σίγουρα πρέπει να περάσεις πιο πριν από τη Βωβούσα για μερικά τσίπουρα, γιατί μόνο "φτιαγμένος" θα μπορείς να ακούσεις όσα λεχθούν εκεί μέσα.

Εμείς θα είμαστε για τσίπουρα στο καταφύγιο μας στα Βαρδούσια.
Όσοι θέλουν ας περάσουν. :yummy:

ahiako

Δημοσίευση από ahiako » Κυρ 04 Νοέμ 2012, 12:34

Τελικά δεν θα μπορέσω να είμαι στη Βοβούσα στο καζάνι. Σκοτώθηκα με τη γυναίκα μου. επιμένει ότι οι βενζίνες και τα έξοδα είναι πολλά.
Την άλλη φορά. Σε μια άλλη Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
Μήτρου Τάκης

Δημοσίευση από Μήτρου Τάκης » Κυρ 04 Νοέμ 2012, 18:32

Τώρα άμα σου το πω θα αισθανθείς καλύτερα. Τα ίδια (Όμως σαν να έχουν και δίκιο). Βέβαια στον Βόρα πήγα αλλα είναι άλλη ιστορία.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαζευόμαστε και πάμε”