Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει πάει κάποιος (για hiking πάντα μιλάω) στο Ζερμάτ της Ελβετίας, μία κωμόπολη στη βάση του Μάτερχορν. Έχω κλείσει με την κοπέλα μου για μέσα Ιουλίου και αυτό που θα με ενδιέφερε είναι ποια είναι η πιο εφικτή μη-τεχνική κορυφή της περιοχής. Η φυσική μας κατάσταση και η εμπειρία μας είναι μέτρια, ούτε εξαιρετική, ούτε όμως και χάλια. Για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες γενικά βρήκα πληροφορίες είτε τηλεφωνικά είτε μέσω διαδικτύου αλλά δε μπορώ να βρω κάτι αξιόπιστο για τις κορυφές τριγύρω. Έχει πολλές 4άρες κορυφές (γύρω στις 20 αν θυμάμαι καλά) που δεσπόζουν πάνω από την κοιλάδα του Ζερμάτ και είναι σχεδόν όνειρο ζωής για μένα μία από αυτές. Αν κάποιος έχει πάει και θέλει-μπορεί να με βοηθήσει, στο περίπου να τον κατατοπίσω: ψάχνω μια δυνατή κορυφή στο Ζερμάτ που θα πάω μονάχα με τα ποδαράκια μου, με δείκτη δυσκολίας από Κακόσκαλα Ολύμπου και κάτω. Αν υπάρχει τίποτε ακόμη πιο λάιτ σε 4άρα, ακόμα καλύτερα γιατί θα έχω και την γυναίκα...
Θα με βοηθούσατε αρκετά γιατί εκεί πέρα αυτοί οι μπουνταλάδες μέχρι και την ερώτηση μπορεί να στην χρεώσουν κανα 100-200Ε

Ευχαριστώ!