Μεταφορά φορουμ σε άλλη μηχανή
Μεταφορά φορουμ σε άλλη μηχανή
το list δεν λειτουργεί.
προτείνω να μεταφερθεί σε smf forum μαζί με τη βάση δεδομένων (γίνεται με 20 λεπτά δουλειά)
πολλά προβλήματα έχει αυτό το software
προτείνω να μεταφερθεί σε smf forum μαζί με τη βάση δεδομένων (γίνεται με 20 λεπτά δουλειά)
πολλά προβλήματα έχει αυτό το software
- nkroup
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Re: Χρήση κειμενογράφου
Εγώ προτείνω να παραμείνει ως έχει το φορουμ.
Όλες αυτές οι σάλτσες και τα σοφατίσματα που αναβάζει ο κόσμος στα φορουμ (youtube + picassa κτλ ) δεν είναι χρήσιμα για αυτούς που πραγματικά θέλουν να βρουν σημαντική πληροφορία για διαδρομές.
Η παραπομπή με Link είναι υπερ αρκετή. Αυτά μπορούν να μπουν σε σελίδες που παρουσιάζουν καποια διαδρομή.
Αν θέλετε μπορουμε να ανοίξουμε μια ενότητα στο site που να δημισιεύονται πλήρη άρθρα και περιγραφές διαδρομών
που θα περιέχουν φωτογραφίες, βιντεο κτλ. με όμορφο τρόπο.
Όλες αυτές οι σάλτσες και τα σοφατίσματα που αναβάζει ο κόσμος στα φορουμ (youtube + picassa κτλ ) δεν είναι χρήσιμα για αυτούς που πραγματικά θέλουν να βρουν σημαντική πληροφορία για διαδρομές.
Η παραπομπή με Link είναι υπερ αρκετή. Αυτά μπορούν να μπουν σε σελίδες που παρουσιάζουν καποια διαδρομή.
Αν θέλετε μπορουμε να ανοίξουμε μια ενότητα στο site που να δημισιεύονται πλήρη άρθρα και περιγραφές διαδρομών
- thanasis daskaloudis
- Επικοινωνία:
Νίκο έχουμε πει ότι το forum αυτό ευελπιστούμε να γίνει ένα ορειβατικό στέκι με ποικίλα ορειβατικά θέματα και όχι να ασχολείται αποκλειστικά με περιγραφές διαδρομών. Άσε που εμένα μου αρέσουν οι σάλτσες (και στα μακαρόνια και στα site) και πολλές φορές έχω αντλήσει πληροφορίες για βουνά και διαδρομές μέσα από φωτογραφίες.nkroup έγραψε:Εγώ προτείνω να παραμείνει ως έχει το φορουμ.
Δεν κατάλαβα όμως, οι ενότητες αυτές που αναφέρεις ότι μπορούμε να ανοίξουμε, τι διαφορετικό θα έχουν από αυτές που ήδη έχουν δημιουργηθεί; :?: :?: Και αν το forum έχει την δυνατότητα να παρουσιάζει φωτογραφίες και video με όμορφο τρόπο, δεν θα το κάνει για όλες τις ενότητες και όχι επιλεκτικά για κάποιες;
Για την μεταφορά σε smf δεν ξέρω πόσο εύκολα γίνεται και αν πρέπει να γίνει (ξέρω από joomla αρκετά καλά αλλά με φόρουμ δεν έχω ασχοληθεί και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη). Ήδη η Νίκη έχει ρίξει πολύ δουλειά και νομίζω ότι μια μεταφορά σε άλλο software θα την δυσκολέψει πολύ.
Νομίζω πως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι να στρώσει το forum. Σιγά-σιγά θα λυθούν τα προβλήματα και όλοι θα εξοικειωθούμε με το περιβάλλον του και τη λειτουργία του.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.
νομίζω ότι όπως αναφέρει και παραπάνω ο συμφορουμίτης αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή, εγώ βλέπω το πράγμα πάντως να τσουλάει...
το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
- Μήτρου Τάκης
Νίκο εννοείς κάτι άλλο πέρα από αυτό που έχουμε στο forum (Αναβάσεις – Πεζοπορίες (περιγραφές)) νομίζω ότι είναι καλό, απλά αν μπορούσε να μετονομαστεί σε « Περιγραφές ορειβατικών πεζοπορικών διαδρομών» και κάπως να ορίζαμε τις προδιαγραφές της περιγραφής τώρα το αν τηρηθούν για να μην καταντήσει φαρμπαλάς είναι άλλο θέμα. Θα ήθελα επισης εάν υπάρχει δυνατότητα με το που θα ανοίγει η σελίδα να ανοίγει με τα «Προβολή νέων δημοσιεύσεων».nkroup έγραψε:ή.
Και εγώ συμφωνώ ότι τα πράγματα είναι αρκετά ικανοποιητικά, μόλις εγκλιματιστούμε με το περιβάλλον της σελίδας θα γίνουν καλύτερα, θα ήθελα εάν υπάρχει δυνατότητα με το που θα ανοίγει η σελίδα να ανοίγει με τα «Προβολή νέων δημοσιεύσεων».
- niki_kar
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Η διαγραφή των δημοσιεύσεων γίνεται από τους διαχειριστές και τους συντονιστές για λόγους ευταξίας και για να μην λέμε και ξελέμε και δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Την προβολή των νέων δημοσιεύσεων μπορείς να την έχεις αν κάνεις κλικ πάνω δεξιά στις διάφορες επιλογές που έχει.
Την προβολή των νέων δημοσιεύσεων μπορείς να την έχεις αν κάνεις κλικ πάνω δεξιά στις διάφορες επιλογές που έχει.
δεν είναι απαραίτητη η μεταφορά σε άλλο software όντως, με υπομονή και εργασία θα γινει και αυτό. Απλά το είπα γιατί το άλλο είναι πολύ πιο ευκολο στην διαχείρηση, καταλαβαίνεις το admin panel εύκολα.
υγ. στο joomla τι κάνεις; είσαι σε 2.5? Ωραίο θα ήταν η κεντρική σελίδα του hellaspath να ήταν σε 2.5J
υγ. στο joomla τι κάνεις; είσαι σε 2.5? Ωραίο θα ήταν η κεντρική σελίδα του hellaspath να ήταν σε 2.5J
- thanasis daskaloudis
- Επικοινωνία:
blades ελπίζω να είσαι ακόμα στην παρέα μας.
Τα περισσότερα site τα έχω στήσει σε joomla 1.5 αλλά τους τελευταίους 6 μήνες δουλεύω και μαθαίνω το joomla 2.5 που είναι μονόδρομος. Και φυσικά πάντα με το καταπληκτικό πρόσθετο Κ2.
Όσο για την κεντρική σελίδα του hellaspath δεν θα μπορούσε να γίνει σε joomla γιατί έχει ρίξει πολύ custom δουλειά ο Νίκος ο Κρούπης με php προγραμματισμό στην διαχείριση των γεωγραφικών δεδομένων (χαρά στο κουράγιο του). Θα ήταν δύσκολο και επίπονο το πάντρεμα του joomla με την δουλειά του Νίκου.
Παρεπιπτόντως πολύ καλό το forum σου (http://forum.snowguide.gr/). Λιτό, ξεκούραστο και ευχάριστο. Πολύ μου άρεσε το style του.
Τα περισσότερα site τα έχω στήσει σε joomla 1.5 αλλά τους τελευταίους 6 μήνες δουλεύω και μαθαίνω το joomla 2.5 που είναι μονόδρομος. Και φυσικά πάντα με το καταπληκτικό πρόσθετο Κ2.
Όσο για την κεντρική σελίδα του hellaspath δεν θα μπορούσε να γίνει σε joomla γιατί έχει ρίξει πολύ custom δουλειά ο Νίκος ο Κρούπης με php προγραμματισμό στην διαχείριση των γεωγραφικών δεδομένων (χαρά στο κουράγιο του). Θα ήταν δύσκολο και επίπονο το πάντρεμα του joomla με την δουλειά του Νίκου.
Παρεπιπτόντως πολύ καλό το forum σου (http://forum.snowguide.gr/). Λιτό, ξεκούραστο και ευχάριστο. Πολύ μου άρεσε το style του.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για να τα κάνεις εντελώς θάλασσα χρειάζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή.