που είναι το μέρος
Re: που είναι το μέρος
όχι Γιάννη είσαι πολύ μακρυά.
Κάτι προς Γκιώνα ίσως;
Όχι Παναγιώτη, είσαι μακρυά επίσης.
Βοήθεια: Είμαστε κάτω από το "αυλάκι"
- Γιάννης Τζίμας
Τότε Κώστα νομίζω ότι βλέπουμε τον Ωλονό (2254 m) του Ερύμανθου.kpaschalo έγραψε:Βοήθεια: Είμαστε κάτω από το "αυλάκι"
Εγώ πάλι νομίζω οτι βλέπουμε κάτι από την οροσειρά του Χελμού.
είσαι κοντά Γιάννη
- yannisdelta
άντε θα το δώσω..... Ντουρντουβάνα
αλλαγή σκυτάλης, συνεχίζεις
- yannisdelta
Ναι αλλά όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι παίζουμε. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να βάλει μέχρι το βράδυ, αλλιώς θα βάλω αύριο το πρωί.
Δεν είναι ότι όλο οι ίδιοι παίζετε. Είναι ότι όλο οι ίδιοι τα βρίσκετε!
Βρε άτιμε με έχεις τρελλάνει. Γεωγραφικός άτλαντας είσαι.
Βρε άτιμε με έχεις τρελλάνει. Γεωγραφικός άτλαντας είσαι.
- Γιάννης Τζίμας
Αυτός είναι ο Γιάννης Δ.... ξέρει (σχεδόν) τα πάντα! Χαίρομαι που τον έχουμε στο σύλλογό μας (ΠΟΑ)!
- yannisdelta
Ρε δε τα αφήνετε αυτά και βάλτε καμιά φωτό.................. γιατί θα βάλω εγώ το πρωί, η διορία σας τελειώνει 
Έτσι για αλλαγή ας βάλω κάτι κι εγώ. Σκέφτηκα να παίξω και με αναρριχητικό πεδίο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Ίσως μόνο έτσι δεν το βρουν οι συνήθεις ύποπτοι.
Τι έχουμε στην φωτογραφία;
Τι έχουμε στην φωτογραφία;
- Γιάννης Τζίμας
Δεν υπάρχουν περιορισμοί, παιγνίδι είναι. Οπότε άλλη φορά βάλε ότι θέλεις. Εγώ μια φορά έβαλα εικόνα από Μετέωρα.kyro έγραψε:Σκέφτηκα να παίξω και με αναρριχητικό πεδίο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται.
Επί του προκειμένου, φαίνεται χαμηλό βουνό... θα μπορούσε να είναι ακόμα και Πάρνηθα.
Ερώτηση για το μέλλον, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι δικές μας; Από εκδρομή που κάναμε δηλαδη;
Ερώτηση για το μέλλον, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι δικές μας; Από εκδρομή που κάναμε δηλαδη;
- Γιάννης Τζίμας
Καλά, την Πάρνηθα την πέταξα λίγο στην τύχη. Μάλλον όμως χρειάζεται κάποια βοήθεια, είναι κλασσική εικόνα από την Ήπειρο μέχρι τη Ρούμελη και την Πελοπόννησο.kyro έγραψε:Ναι πολύ ψηλό δεν το λές. Αλλά όχι και τόσο χαμηλό. Ούτε τόσο κοντινό.
Δεν έχω αντιληφθεί κάποιο κανονισμό, έχω βάλει και εικόνες φίλων μου από αναβάσεις που δε συμμετείχα. Εννοείται όμως ότι ήξερα αρκετά καλά το μέρος.kyro έγραψε:Ερώτηση για το μέλλον, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι δικές μας; Από εκδρομή που κάναμε δηλαδη;
Λοιπόν πρόκειται για ένα σχετικά χαμηλό βραχοβούνι 1500-1700μ και τέτοια έχει στερεά και πελοπόννησο. Βλέπουμε τη ψηλότερη κορυφή;
Δεν είναι στην Πελοπόννησο, και ναι βλέπουμε την ψηλότερη.
Σκεφτόμουν να ανοίξω καινούργιο παιχνίδι για αναρριχητικές διαδρομές. Ψήνεστε; Έχω σίγουρα περισσότερο υλικό...kyro έγραψε:Σκέφτηκα να παίξω και με αναρριχητικό πεδίο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Ίσως μόνο έτσι δεν το βρουν οι συνήθεις ύποπτοι.