Θα ήθελα το μήκος τους να είναι μεταξύ 163 - 170
Ζητούνται πέδηλα ορ. σκι
- yannisdelta
Ζητούνται πέδηλα ορ. σκι
Με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει διαθέσιμα πέδηλα ορ. σκι, γιατί τα δικά μου μου άφησαν χρόνους.....
Re: Ζητούνται πέδηλα ορ. σκι
Πάρε αυτά μήπως ψηλώσεις 
Μα καλά, μόνο οι ψηλοί κάνουν ορειβατικό σκι; Μετά σου λένε για το μπάσκετ...
Εγώ ψάχνω ελαφριά πέδιλα 160 και βρίσκω μόνο μαούνες από 180 και πάνω...
Εγώ ψάχνω ελαφριά πέδιλα 160 και βρίσκω μόνο μαούνες από 180 και πάνω...
Λίγο που για freeride, ακόμα και σήμερα προτείνονται από τους κατασκευαστές μακριά πέδιλα, λίγο η παλαιά αντίληψη προ ελεύσεως carve, για μακριά πέδιλα, λίγο η σταθερότητα που προσφέρουν σε μεγαλύτερες ταχύτητες, οι περισσότεροι καταλήγουν με ελαφρώς μεγάλα μήκη και ας μην είναι ιδιαίτερα ψηλοί...
- yannisdelta
Ρε θα αφήσετε τις απορίες και τις αναλύσεις και να μου βρείτε κανένα πέδηλο ;;;;;;
Δίνω τα παλαιά μου πέδιλα που είναι 1.62, αλλά είναι καθαρά πίστας. ( Rossignol Z9ti (2007) 1.62 / 126-74-105 / R 13,3 κ δέστρα Rossignol Axial 120 ). Βάρος μεγάλο, καθ' ότι πίστας. Από τότε που πήρα τα ορειβατικά δεν τα ξαναχρησιμοποίησα.
Συγχρόνως με την ανάρτηση σου της προάλλες, έμαθα πως δίνει ένας γνωστός μου τα δικά του. Είναι ορειβατικά μεν, αλλά μήκος 1.76. ( Volkl PolarBear 1.76 με δέστρες Dynafit Vertical FT ).
Κατά συνέπεια πάλι δεν βλέπω να καλύπτεσαι...
Συγχρόνως με την ανάρτηση σου της προάλλες, έμαθα πως δίνει ένας γνωστός μου τα δικά του. Είναι ορειβατικά μεν, αλλά μήκος 1.76. ( Volkl PolarBear 1.76 με δέστρες Dynafit Vertical FT ).
- yannisdelta
Μίλησα ήδη με το Γιώργο και δεν μου έκαναν.Cele έγραψε:Δίνω τα παλαιά μου πέδιλα που είναι 1.62, αλλά είναι καθαρά πίστας. ( Rossignol Z9ti (2007) 1.62 / 126-74-105 / R 13,3 κ δέστρα Rossignol Axial 120 ). Βάρος μεγάλο, καθ' ότι πίστας. Από τότε που πήρα τα ορειβατικά δεν τα ξαναχρησιμοποίησα.
Αφού είδα κι απόειδα αγόρασα σήμερα καινούργια ....
Σωστός. Ποια πήρες Γιάννη; ( αν επιτρέπεται )
- yannisdelta
ELAN Karakorum 1,70Cele έγραψε:Σωστός. Ποια πήρες Γιάννη; ( αν επιτρέπεται )
Καλές αναβάσεις και καταβάσεις !